Matúšová Pavlova
Cesto:
4 bielok
210g kryštálového cukru
Štipka soli
Plnka:
125g mascarpone
25g práškový cukor
50ml vaječný likér
125g smotana na šľahanie
75g ovocie ( jahody, čučoriedky )
Pišta ( pistáciový koláč )
Cesto:
300g maslo
280g práškového cukru
2 vajíčka
4g kakaa
220g hladkej múky
300g mleté lieskovce
2ks Tonka Fazuľa
Citrónová kôra
Plnka:
150g kyslá smotana
125g pistáciová pasta
100g smotana na šľahanie
½ balíčka plátkovej želatíny
50g bielej čokolády
125g vyšľahanej šľahačky
Poleva:
100g pistáciová pasta
150g biela čokoláda
130g smotana
Biely Mišo
Cesto:
100g čokoláda 80%
40g maslo
70g žĺtky
45g práškový cukor
80g bielka
45g kryštálový cukor
Plnka:
250g mascarpone
250g tvaroh jemný odtučnený
250 ml šľahačkovej smotany
100g práškový cukor
0,5 dcl vaječný likér
Poleva:
250g biela čokoláda
100 g smotana