Gaštanovo-hruškový koláč
2 veľké pomaranče (najlepšie BIO)
65 g masla
200 g kryštálového cukru
5 vajec
300 g mandľovej múky (alebo mletých mandlí)
10 g kypriaceho prášku do pečiva
2 PL mletých gaštanov
1 hrušku
Gaštanový bezlepkový chlieb
270 g bezlepkovej múky
20 g droždia
3 dcl vlažnej vody
1 PL kryštálového cukru
1 PL oleja
1 malý pretlačený zemiak uvarený v šupke deň vopred
50 g gaštanov
Gaštanový koláč
3 vajíčka
2 PL domáceho medu
250 g gaštanového pyré
125 g kvalitného masla
100 g mandľovej múky
50 g kokosovej múky
1 prášok do pečiva bez fosfátov (cca 13 g)
štipka soli
100 g celých varených gaštanov
220 ml mandľového mlieka
domáci džem
Hrušková panna cotta
2 dl 35%-nej smotany
3 PL cukru
1/2 limetka (šťava a kôra)
1 PL hnedého cukru
1,5 plátkov želatíny
100 g ošúpaných hrušiek nakrájaných na malé kocky
5 g masla
50 ml vody
Krémová kalerábová polievka s hruškou
250 g kalerábu
100 g hrušky
1 ks cibule
75 g masla
750 ml vývaru
200 ml smotany
soľ
čierne mleté korenie
Gaštanové pyré
500 g varených gaštanov
50 g masla
50 g práškového cukru
2 PL umu
1 ks šľahačky